Connect with us

Hír

Trevor Lawrence nem játszik vasárnap, élete első meccsét kénytelen kihagyni

Trevor Lawrence most vasárnap kénytelen lesz kihagyni élete első futballmeccsét sérülés miatt. Annyi nyavalyát szedett már össze az utóbbi hetekben, hogy az most már tényleg túl sok, a dobóvállának sérülése már neki is betette a kaput és nem tudja vállalni a játékot a Panthers ellen. Így CJ Beathard fog kezdeni a Jaguars színeiben, akinek ez lesz az első kezdő meccse 2020 óta.

Lawrence 2021-ben volt 1/1-es, azóta mind a 49 meccsen kezdő volt. Idén 65,5 százalékos pontossággal 3736 yardot, 19 TD-t és 12 INT-t passzolt, illetve volt 329 futott yardja és 4 futott touchdownja. Beathard idén 29 passzból 23-at jó helyre dobott és 171 yardot szerzett, de ezek mind garbage time játékok voltak, így sok következtetést nem vonhatunk le belőlük. Abból talán többet, hogy a 49ers színeiben Kyle Shanahan kezei alatt 2-10-es mérleget tudott elérni kezdőként.

A Jaguarsnak nagyon fontos a Panthers elleni meccs, egy vereség ugyanis elég jó eséllyel azt jelentené, hogy nem nyerik meg a csoportjukat és a rájátszás is nagy veszélybe kerül. A New York Times egy vereség után minden más eredménytől függetlenül 20 százalék esélyt adna a csoportgyőzelemre és még 26 százalékot egy wild card helyre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!