Connect with us

Érdekességek

Újabb mélységekben a Patriots

Az AFC Eastet a liga talán legkeményebb csoportjának várták a szakértők a nyáron. Oké, Aaron Rodgers kiesésével nem lehetett számolni, így a Jets vesszőfutása részben magyarázható, azonban a Patriots 2-10-es mérlegére nem számíthatott senki. A legújabb vereség után pedig újabb mélységekbe került a New England-i franchise.

A Patriotsnak sikerült az utóbbi három körben összesen 26 ponton tartania az ellenfeleit, mindegyiknek maximum 10 pontot engedve. Ebben pedig leginkább az az érdekes, hogy mindeközben egyik meccset sem nyerték meg ezek közül. Ezzel a New England lett az első csapat az 1938-as Chicago Cardinals óta, amely zsinórban három meccsen maximum 10 ponton tartja az ellenfelét, de három vereséget könyvelhet el. Idén, ha egy csapat maximum 10 pontot kap, akkor 52-3 a mérlegük – mindhárom vereség a Patriotsé.

Ezzel Belichickék 2-10-es mérleggel állnak, ami 2000 óta a főedző egyetlen 10+ vereséges idényét jelenti. Ha így folytatja, akkor a valaha volt legrosszabb szezont hozza össze Super Bowl-győztes edzőtől. Az eddigi rekordot Tom Landry tartja 3-13-mal, az 1988-as Cowboyst vezényelte az 1/1-es pickhez, amivel végül kiválasztották Troy Aikmant. Valami hasonlóban reménykedhet a Patriots is – Belichick mondjuk nem feltétlen, ugyanis Landryt azután a szezon után kirúgták.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!