Connect with us

Hír

Véget ért Yannick Ngakoue szezonja

Kisebb érvágás érte a Bears védelmét, a pass rusher Yannick Ngakoue szezonja ugyanis véget ért, miután eltörte a bokáját a Lions ellen megnyert csoportrangadón. Ez a lehető legrosszabbkor jött a védő számára, a szezon végén ugyanis lejár a szerződése, így pedig nehéz lesz jó feltételekkel csapatot találnia.

A 28 éves védő eredetileg a Jaguars harmadik köröse volt még 2016-ban. Négy évet játszott Jacksonville-ben, majd megfordult a Vikings, a Ravens, a Raiders és a Colts csapatában is. Szinte mindenhol jól teljesített pass rusherként (futás ellen kvázi használhatatlan), eddig egyetlen idényben sem volt nyolcnál kevesebb sackje. A Bears augusztusban igazolta le 1 évre 10,5 millió dollárért.

Chicagóban sem volt rossz, bár csak négy sack került a neve mellé 13 kezdő meccsen, illetve a 34 nyomásgyakorlása sem volt kiemelkedő, de hasznos tagja volt az egységnek, amely Montez Sweat érkezése óta top10-es számokat produkál, ebből pedig Ngakoue is kivette a részét. A helyén DeMarcus Walker kaphat nagyobb szerepet. Illetve Matt Eberflus azzal vicceskedett, hogy rengeteget fognak blitzelni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!