Connect with us

Hír

Visszakaphatja left tackle-jét a Jaguars

A Jaguars az utóbbi hetekben eléggé szétesett és egymás után négy vereséget szenvedett el, miközben Trevor Lawrence is folyamatos sérülésekkel bajlódik. Most viszont végre érkezett egy jó hír: a bal oldali tackle Cam Robinson edzésbe állt és várhatóan aktiválják is a sérültlistáról a Panthers elleni találkozót megelőzően.

Robinson térde novemberben sérült meg és épp az utóbbi négy meccset hagyta ki (meg az első négyet eltiltás miatt). Vele 6-1 a Jaguars mérlege, nélküle pedig 2-6, szóval látható, mennyire fontos tagja a támadósornak. Nem ő a legjobb tackle a ligában, de egy stabil kezdő szintet abszolút elhoz, ami sokat jelent egy alapvetően gyengécske egységben.


– Mindeközben a Patriots IR-re tette a futó Rhamondre Stevensont, aki így már nem fog pályára lépni idén.

– A Bengalsnál hamarosan visszatérhet a cornerback Cam Taylor-Britt, ugyanis aktiválták a 21 napos edzési periódusát, ami alatt bármikor felhozhatják az aktív keretbe.

– Ugyanez a helyzet a Lionsnél a pass rusher Justin Houstonnal, aki a második héten sérült meg, de az alapszakasz végére, vagy legrosszabb esetben a rájátszás kezdetére visszatérhet majd.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group