Connect with us

Hír

Will Levis és Michael Pittman sem játszik ma

Nagyon valószínűtlen, hogy az újonc Will Levis tudja vállalni a játékot, így a várakozások szerint a Titans kezdő irányítója a héten Ryan Tannehill lesz, írja az ESPN. A csapat emellett IR-re tette a legjobb védőjét, Jeffery Simmonst, aki így idén már nem lép pályára, valamint két linebackert, Jack Gibbenst és Luke Giffordot.


Nem tudja vállalni a játékot a Colts kiváló elkapója, Michael Pittman, akinek 99 elkapása és 1062 yardja van eddig a szezonban. Érdekes volt a sztorija, ugyanis előbb kikerült az agyrázkódás-protokollból, elutazott a csapattal a meccsre, majd újra tüneteket produkált, így visszatették a protokollba. A támadót még a Steelers safety Damontae Kazee ütötte ki nagyon csúnyán az előző fordulóban, amiért egyéként el is tiltották a szezon hátralévő részére a védőt.


A Vikings védelem további erősítést kapott, ugyanis a csapat aktiválta IR-ről a linebacker Jordan Hickset. A sérülése előtt 10 meccsen kezdett a liga egyik leginnovatívabb védelmében, a Lions ellen pedig nemcsak a rájátszás remények, de a csoportgyőzelem életben tartásában is sokat segíthet.


Sorozatban harmadik meccsét kénytelen kihagyni Arik Armstead, jelentette be Kyle Shanahan. A 49ers DT-je egy lábsérüléssel küzd és a csapatnál már kezdenek attól tartani, hogy még ennél is tovább elhúzódhat a gyógyulás.


A Cowboys támadófal komoly csapást szenvedett, ugyanis Tyron Smith nem tudja vállalni a játékot a Dolphins ellen. Ez lesz a kiváló LT negyedik kihagyott meccse idén, ráadásul a DT Jonathan Hankins sem lesz ott a pályán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group