Connect with us

Hír

A Dolphins két sztárja sem tudja vállalni a játékot, visszatér két Lions-védő

A Dolphins a csoportelsőségért játszik ma éjjel a Bills ellen, azonban nem számíthat két sztárjátékosára a támadóoldalon. Az eredetileg kérdőjeles besorolást kapó Raheem Mostert és Jaylen Waddle sem fog ma pályára lépni – számol be Tom Pelissero. A rájátszásra állítólag mindketten rendben lesznek már, és nyilván az a fontosabb, így most nem erőltették a játékukat. Annyi jó hír azonban van a Miami szurkolóinak, hogy a linebacker Jerome Bakert aktiválták sérültlistáról.


A Lions védelme is kap egy kicsi, vagy nem is olyan kicsi erősítést. Visszatér ugyanis a sérültlistáról a safety CJ Gardner-Johnson és a belső védőfalember Alim McNeill is. Ők ketten benne vannak a négy legjobb Lions-védőben, így egész nagyot javulhat az egység. Gardner-Johnson a második, McNeill a 13. fordulóban lépett utoljára pályára.


Egyelőre nem tudni még mi lesz Trevor Lawrence-szel a mai sorsdöntő összecsapás során, ahol a Jaguars egy győzelemmel a csoportgyőzelmet biztosíthatná be, egy vereséggel viszont akár le is maradhat a playoffról. A többek közt vállsérüléssel bajlódó irányító szeretne játszani és állítólag nem magas a rásérülés veszélye, de még nem biztos, hogy tudja vállalni a játékot a Titans ellen. A délután során választ kapunk majd erre a kérdésre és akkor beszámolunk róla külön.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!