Connect with us

Hír

Belichick interjún volt a Falconsnál

Bill Belichicket múlt héten menesztette a Patriots, és most elment az első állásinterjújára is, méghozzá az Atlanta Falconshoz – jelentette be a csapat a közösségi médiában. A kérdésekre nagyon kíváncsiak lennénk, miket tehettek fel a valaha volt legsikeresebb főedzőnek.

 

Már korábban is lehetett hallani a pletykákat, hogy Arthur Blank tulajdonos szeretné megszerezni Belichicket. A kérdés inkább az volt, hogy a hatszoros Super Bowl-győztes főedző hová szeretne menni, melyik csapatot tartja megfelelőnek az odaigazolásra. Állítólag kölcsönös az érdeklődés egyébként. Az például egy érdekes kérdés, hogy a general manager Terry Fontenot maradna-e állásában vagy Belichick átvenné-e ezeket a feladatokat is.

A Falcons meghallgatott már hat jelöltet (Mike Macdonald, Steve Wilks, Brian Callahan, Ejiro Evero, Anthony Weaver és Bill Belichick), illetve kértek még interjút további négytől (Ben Johnson, Aaron Glenn, Raheem Morris és Antonio Pierce), de már teljesítették a Rooney Rule szabályait, így akár holnap is kinevezhetik Belichicket, amennyiben a főedző is ide vágyik. Ez utóbbi persze egyáltalán nem biztos.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!