Connect with us

Hír

Dak Prescott: Ha Mike McCarthy állása veszélyben van, akkor az enyém is

A Cowboys nagyon csúnyán kikapott a Packerstől vasárnap este, az újabb csalódást keltő rájátszás szereplés után pedig a legtöbben azt találgatják, hogy mikor vágja ki Jerry Jones a főedző Mike McCarthyt. A csapat tulajdonosa a meccs után megkerülte a kérdést, az irányító Dak Prescott viszont kiállt a HC mellett.

“Szar voltam ma este. Ez a helyzet. A meccs végén összekaptuk magunkat, de ez már nem számított. Ami pedig a mestert illeti, szerintem nagyszerű munkát végzett az ittléte alatt. A csapat miatta tart ott, ahol. Hogy mi lesz vele, azt nem tudom, de ha az ő állása veszélyben van, akkor az enyém is”

– mondta a veterán QB.

Abban Prescottnak igaza van, hogy ő sem játszott jól, ugyanis a 403 yardja és három TD-je mellett kétszer is eladta a labdát, amiből 13 pontot szerzett a Packers, ráadásul a yardjai nagy része már a Packers cseréi ellen jött a garbage time-ban. Ezzel együtt a csúfos vereség egyértelműen McCarthy és stábjának a sara: hiába szerzett sorozatban harmadszor is 12 győzelmet az alapszakaszban, a rájátszásban 1-3-as a mérlege és még csak közel sem volt a Super Bowlhoz. Egy ennyire tehetséges kerettel pedig az lenne a cél.

Úgyhogy jó esély van arra, hogy menesztik, a pletykák/találgatások pedig már be is indultak, hogy vajon Jerry Jones meg akarja-e szerezni Bill Belichicket.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!