Connect with us

Hír

Davante Adams szerint meg kellene tartani a Raiders ideiglenes főedzőjét

A Raiders szezon közben kirúgta Josh McDanielst, a helyét átvevő Antonio Pierce pedig 4-4-es mérleget ért el eddig ideiglenes főedzőként. A játékosai imádják, láthatóan tűzbe tennék a kezüket érte, így szeretnék, ha megtartanák állandóra is 2024-re. A sztárelkapó Davante Adams volt a szóvivője a játékosoknak.

“Ő kapja a szavazatomat, és gyakorlatilag az egész öltöző így érez. Ez indokolt is, kiváló munkát végzett. Folyamatosan megvett minket. És nem csak a kényelemről van szó, a szervezetnek is jót tenne AP jelenléte. Megtestesíti azt, hogy mit jelent Raidernek lenni. A mentalitást, a swaget és mindent, amit képvisel és támogat, azt én is magaménak érzem. Mindenképp szurkolok neki.”

Adams korábban nem félt kimondani, hogy nem tetszik neki McDaniel munkája és hozzáállása, és most nyilvánosan is kiállt Pierce mellett. Nagyon ritka, hogy ideiglenes főedzőt megtartanak a csapatok, főleg hogy Pierce-nek azért nagyon kevés tapasztalata van. Mindössze két évet volt védőkoordinátor az Arizona State egyetemen, a profik közt pedig két évet volt LB-edző, és ennyi az egész.

Könnyen lehet, hogy Mark Davis tulajdonos szeretne egy nagyobb, szexibb nevet a csapata élére, és ezért le fogja váltani, de az eddig mutatottak alapján Pierce megérdemelhet egy esélyt. Az mondjuk biztos, hogy a támadóoldalra szüksége lenne egy tapasztalt és jó koordinátorra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!