Connect with us

Hír

Dennis Allen térdelést hívott, a játékosai felülírták és TD-t szereztek

Nagyon furcsa volt a Saints-Falcons végjátéka. A New Orleans már rég megnyerte a meccset, 41-17 volt az állás és egy Tyrann Mathieu interception után vissza is hordták a labdát az 1 yardosra. Mivel a meccs eldőlt, ki is térdelhették volna a végét, és úgy tűnt, hogy ezt is fogják tenni. Azonban egy fake térdelés lett a vége és Jamaal Williams touchdownt szerzett.

Erre pedig Arthur Smith eléggé bepipult, így ment kezet fogni Dennis Allennel:

Allen elnézést kért tőle, és a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta, hogy ő térdelést hívott be, azonban a játékosok mégsem ezt csinálták. Jameis Winston elmondta újságírói faggatásra, hogy mi történt. Ők megbeszélték egymás közt, hogy adnak egy TD-t Williamsnek, aki tavaly 17-tel vezette a ligát, idén viszont egyetlen ilyenje sem volt, az öltözőben meg ugye mindenki imádja, így egy kis örömet akartak neki okozni.

Magával a touchdownnal egyébként nem is feltétlen lenne probléma. Ha Mathieu visszahordja, senki nem szól egy szót sem. Sőt, ha simán felállnak egy futáshoz és bemennek, valószínűleg akkor sem. A térdeléshez való felállás viszont ad egy csavart a sztorinak, hiszen ez azért sérülésveszélyes dolog, hiszen a védelem sem számít rendes játékra. Fordított esetben is ki lennének akadva a támadók (ki is szoktak, ha nagy ritkán ilyen történik), ha egy térdelésnél a védők agresszívak és szétszedik a támadófalat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!