Connect with us

Minden ami NFL

Egy dolog, amit muszáj megtennie a lemaradó csapatoknak

18 franchise számára véget ért a 2023-as NFL szezon, és megkezdhetik a készülődést az előttünk álló offseasonre. Segítségképp egy-egy tanáccsal látnám el a tulajdonosokat, amit szerintem muszáj megtenniük a következő hetekben-hónapokban azért, hogy jó irányba induljanak a dolgok.

Atlanta Falcons: kinevezni Mike Macdonaldot vezetőedzőnek

A kötelező lépést megtette Arthur Blank azzal, hogy Arthur Smith vezetőedzőt kirúgta a Saints elleni vereséget követően. Tudnék azzal vitatkozni, hogy a general manager Terry Fontenot-nak is követnie kellett volna, de a fő bajforrást megszüntették. Már csak a megfelelő utódot kell megtalálni, én pedig a Ravens védőkoordinátorában látom ezt.

BREAKING: A Falcons kirúgta Arthur Smith-t

Nem vagyok valami lelkes a 2024-es főedző felhozatalért, de Macdonald toronymagasan kiemelkedik a mezőnyből, ami a kérők számán is meg fog látszani. Nem csak azért ő a legszebben csengő név, mert kiváló munkát végzett a Ravens védelmével az elmúlt két évben, hanem azért is, mert igazi kincseket hozhat magával. Az edzőkinevezések többségében ugyanis a kiválasztott személy korábbi csapatának pozíciós edzőit hozza magával, így érdemes az alapján is szétnézni. Tavaly a Texans például óriásit húzott azzal, hogy DeMeco Ryans mellé megnyerte Bobby Slowikot is, hasonlót remélhetnek Macdonalddal, aki értékes segédedzőket hozhatna magával a Ravensből, amelynek jelenleg az egyik, ha nem a legjobb edzői brigádja van a ligában, és csodát tudnának művelni a Falcons jelenlegi játékoskeretével is.

Arizona Cardinals: draftolni Marvin Harrison Jr-t

Ahogy arra számítani lehetett, Kyler Murray hiányában és egy újjáépülő rosterrel nem lehetett komolyabb eredményeket elvárni a Cardinalstól, sokkal inkább a különböző kérdőjelek eltűntetése volt a cél. Párra választ kaptunk, például hogy Gannonnak jár egy következő szezon, viszont a legégetőbb kérdés továbbra is az, hogy Kyler Murray-vel kell tervezni, vagy sem. Erre akár az áprilisi drafton is hamar választ kaphatunk, viszont én azt javasolnám, hogy inkább válasszanak egy korszakos elkapót.

Bárki is fogja irányítani a támadósort, nem lesz egyszerű dolga, a WR-szoba eléggé kiürült. Marquise Brown nem tudta azt az összhangot hozni Murray-vel amit az Oklahomán, lejárt a szerződése és nem látom sok értelmét hogy újraigazolják. Rondale Moore vagy Michael Wilson nem elég jók első számú elkapóknak, ahogy Greg Dortch vagy Zach Pascal is inkább a mélység fenntartására elegendő. A szurkolók Larry Fitzgerald draftolásával vagy DeAndre Hopkins elcsábításával ahhoz vannak szokva, hogy mindig volt egy sztárelkapó a keretben, én megadnám nekik ezt az élményt Harrisonnal, aki nagyon hamar Kyler Murray kedvenc célpontjává válhat, illetve a franchise jövőjének egyik alapköve lehet. Már csak azért kell szurkolniuk, hogy legyen még egy kétségbeesetten irányítót kereső csapat, és akkor még cserélni sem kellene érte.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
1990 HUF19 990 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
2990 HUF29 990 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Támogató
havonta
évente
4490 HUF44 990 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!