Connect with us

Hír

Így rakta össze az utolsó fordulót az NFL – Dolphins-Bilsszel zárul az alapszakasz

Az NFL összeállította az utolsó forduló pontos menetrendjét. Ebből kiderül, hogy a Dolphins-Bills összecsapással zárul majd vasárnap éjjel az alapszakasz, a szombat éjjeli sávba pedig a Texans-Colts mérkőzést tették. Egyébként 6 meccs lesz a vasárnapi 19 órás sávban és 7 mérkőzés a 22 órásban. Íme a pontos menetrend:

A két legnagyobb téttel bíró találkozó lett tehát a két főműsoridős meccs, ahogy azt várni lehetett. A Texans és a Colts már gyakorlatilag playoff-meccsnek tekinthető, hiszen aki nyer bent van a rájátszásban, aki kikap meg mehet haza (a nyertes ráadásul akár csoportelső is lehet még). A Dolphins-Bills pedig a csoportgyőzelemről és a 2. kiemelésről dönt – itt a Bills dolga annyival rosszabb, hogy akár a rájátszásuk is múlhat rajta, ha úgy alakul a többi meccs előttük (a Steelers vagy a Jaguars veresége kell, hogy benn maradjanak).

A Ravens-Steelers kiemelése kissé furcsa a szombat esti sávba, a Hollók lehet pihentetni fognak, a Steelersnek pedig másoktól is függ a rájátszása.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group