Connect with us

Hír

Íme december hónap legjobb játékosai

Az NFL kiosztotta december hónap legjobbjainak járó elismeréseket. 

AFC

A támadók közül a Ravens irányítója, Lamar Jackson emelkedett ki, aki az MVP-kampányát 1060 passzolt- és 247 futott yarddal, valamint 11 passzolt TD-vel és 114,5-ös passer ratinggel tolta meg úgy, hogy az utolsó héten nem is játszott. A védők közt a Texans cornerét, Derek Stngley-t díjazták, aki 19 tackle mellett kilenc leütött passzal és három INT-vel segítette a csapatát a rájátszáshoz. A speciális egységben pedig a Bill punterét, Sam Martint ismerték el, aki 17 puntból 11-et a 20 yardoson belülre rúgott, 48,2 yardot átlagolt és volt 61 yardos rúgása is.

NFC

Az NFC-ben a legjobb támadó a 49ers futója, Christian McCaffrey lett, aki 520 futott yard mellett 175 yardot szerzett a levegőben és összesen öt TD-t tett be a közösbe úgy, hogy az utolsó fordulóban nem is játszott. A védőknél a Pro Bowlból érthetetlen módon kimaradó Antoine Winfield került ki nyertesként, ugyanis 41 tackle mellett volt négy sackje, négy leütött passza és ugyanennyi negatív yardos szerelése, emellett kiharcolt három fumble-t és szerzett két INT-t is. A speciális egységben a Cowboys rúgója, Brandon Aubrey emelkedett ki, aki ugyan az utolsó fordulóban két mezőnygólt is kihagyott, de így is szerzett 58 pontot és 50+ yardról tökéletes volt (5/5).

Újoncok

Az újoncok közül két Rams játékost díjaztak a szakértők. Az év újonc támadója díjra is esélyes Puka Nacua 32 elkapásból 562 yardot és három TD-t termelt, míg az év újonc védője cím egyik fő várományosa, a nose tackle Kobie Turner 15 tackle mellett öt sacket és négy negatív yardos szerelést tett a közösbe.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group