Connect with us

Hír

Jerry Jones: Nem kérdés, hogy működne a közös munka Bill Belichickkel

Bill Belichicknek továbbra sincs csapata és nem valószínű, hogy a Cammanders vagy a Seahawks mellette teszi le a voksát. Ugyanakkor az sem kizárt, hogy kap ajánlatot egy olyan csapattól, aminek ugyan még van főedzője, de nagyon forró alatta a kispad.

Az elmúlt napokban több olyan pletyka is napvilágot látott, hogy az Eagles és a Cowboys is érdeklődik minden idők legsikeresebb főedzőjéért. A két NFC East gárdában az a közös, hogy csúfosan leszerepeltek a 2023-as idényben és kisebb csoda, hogy Nick Sirianni és Mike McCarthy megtarthatta az állását. Nagyon nyugodtak ugyanakkor nem lehetnek, különösen utóbbi: míg az Eaglesnél inkább 2025-ben lehet opció Belichick, ha Siriannival megint összeomlik minden, úgy Jery Jones akár már most is húzhat egy váratlant.

“Személyesen ismerem Belichicket, a barátomnak mondhatom és nagyon kedvelem őt. Azt nem mondanám, hogy egyetlen személy garancia lehet a bajnoki címre, ez túl magas elvárás lenne bárki felé. De szeretném nagyon egyértelművé tenni, hogy semmi akadályát nem látom annak, hogy miért ne tudnánk hatékonyan együtt dolgozni”

– mondta Jerry Jones (via PFT).

Ez még önmagában nem jelent semmit, de ha Belichick hajlandó lenne lejjebb adni az igényeiből és nem akarna minden áron GM is lenni (amire nincs esélye az Eaglesnél és a Cowboysnál), akkor legkésőbb jövőre simán kaphat állást valamelyik NFC East gigásznál.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!