Connect with us

Hír

Jonathan Gannon: Nem kérdés, hogy Kyler Murray a mi franchise irányítónk

Nagyon úgy tűnik, hogy a Cardinals Kyler Murray-vel tervez hosszú távon, legalábbis erről beszélt a főedző Jonathan Gannon egy interjúban (via PFT). Ez persze nem feltétlenül jelent sokat, de látva az irányító játékát (illetve azt, hogy kijátszotta magát a csapat a top2-ből) jó esély van arra, hogy tényleg ez a helyzet.

“Semmi kétség. Ő a franchise irányítónk.”

– modta Gannon.

Murray még 2021-ben szedett össze egy ACL-sérülést, ami miatt az idei szezon felét is kénytelen volt kihagyni. A Cardinals nélküle egy szerethető, de összességében 1/1 esélyes csapat benyomását keltette, ami az irányító visszatérésével értelemszerűen megváltozott. Ráadásul a győzelmek is elkezdtek jönni – hétből négyszer győztesen hagyta el a pályát Murray, amivel egyrészt bizonyította, hogy a liga első felébe tartozik a posztján (1748 total yard, 12 total TD, öt interception volt a lőlapján), másrészt egy top irányító prospect draftolását is megnehezítette.

Persze semmit sem lehet kizárni, de jelenleg az a valószínűbb, hogy a Cardinals nem végez a top 2-ben és nem fog belemenni egy licitháborúba valamelyik irányító hiányos csapattal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!