Connect with us

Hír

Kelce döntése volt, hogy kiülje az utolsó fordulót

Travis Kelce-nek mindössze 16 yardra lett volna szüksége a 18. fordulóban, hogy meglegyen neki a zsinórban nyolcadik 1000 yardos szezon, amivel még tovább javította volna saját rekordját a tight endek közt. Azonban a Chiefs támadója végül nem lépett pályára, a többi fontos kezdővel együtt inaktív volt meccsnapon. Most kiderült, hogy ez nem edzői döntés volt, hanem Kelce mondta azt, hogy nem olyan fontos a rekord, inkább pihenne.

Andy Reid főedző így nyilatkozott a témában:

“Ő egy nagyon szerény fickó. A helyzet más volt, mint Chris Jonesnál, akinek sok pénze múlt a játékon. Travis nem akart önző lenni, vagy önzőnek tűnni. Minden csapattársa azt akarta, hogy játsszon, de ő azt mondta, hogy nem tetszik neki, ahogy ennek kapcsán érez. Úgy döntött, hogy nem játszik, és teljesen megértem. Ő ilyen. A legtöbben valószínűleg játszottak volna és megcsinálták volna, de ő úgy volt vele, hogy sok rekordja van már, nem így akarja tovább döntögetni őket.”

– mondta Reid, via USA Today.

Mahomes is méltatta barátját, kiemelve hogy milyen jó csapattárs. Az irányító szerette volna, hogy Kelce megcsinálja a rekordot, próbálta is ráerőltetni az akaratát, de a tight end nem akart ilyen indokokért játszani, inkább a rájátszásra akart rápihenni.

Chris Jones ugyebár játszott, szerzett is egy sacket és ezzel plusz 1,25 millió dollárt. Kelce-nek mondjuk pénze valóban nem múlt rajta.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
garincsa
garincsa
2024-01-10 15:55

Magyarul az asszony nem engedte el 😁

zsolt75
zsolt75
2024-01-10 13:53

Inkább ment pár kört a Swift-tel….

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x