Connect with us

Hír

Maxx Crosby cserét kérne, ha nem marad Antonio Pierce a Raiders főedzője

A Raiders játékosai nagyon szeretnék, ha Antonio Pierce maradna a főedzőjük. A védelem legnagyobb sztárja, Maxx Crosby konkrétan odáig ment, hogy ha máshogy döntenek a felsőbb szinteken, akkor ő bizony lehet cserét kér.

Előbb az NFL Media számolt be erről, majd gyakorlatilag a pass rusher is megerősítette a hírt a podcastjében:

“Mindent meg kell fontoljak, ha így alakul. Őszintén, semmi sincs kizárva. Már egyértelművé tettem, hogy a Raidersben akarok játszani életem végéig, innen akarok visszavonulni. De ha elölről kezdünk mindent, akkor mindent meg kell fontoljak. Mindent.”

A nagyon kevés tapasztalattal rendelkező Pierce remek munkát végzett Josh McDaniels kirúgása után, a játékosai imádják és tűzbe tennék a kezük érte. Azonban mivel csak ideiglenes főedző volt, a szabályok értelmében a Raiders nem nevezheti ki csak úgy, ugyanúgy végig kell mennie az interjúztatási folyamaton, mint bárki másnak. Ezt egyébként még nem kezdték el, mert közben general managert is keresnek.

A pletykák szerint Pierce lehet a favorit, de Jim Harbaugh elcsábíthatja Mark Davis tulajdonost. Harbaugh egyébként játszott is a Raidersben annak idején. Pierce mindeközben volt már a Titansnél interjún, tehát akár el is happolhatják őt a Las Vegas elől.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!