Connect with us

Hír

Valószínű túladagolás miatt eszméletlenül találtak rá a Colts tulajára

A Colts múlt héten bejelentette, hogy a tulajdonos Jim Irsay-t kórházban ápolják súlyos légúti megbetegedés miatt. Ennél többet akkor nem tudtunk meg, azonban a TMZ most utánajárt a dolgoknak és az információik szerint Irsay-re eszméletlenül, kihűlve, levegőért kapkodva találtak rá a házában decemberben – a rendőrség pedig túladagolást sejtett. Azt mondjuk nem tudni biztosan, hogy ez szorosan összekapcsolható-e a mostani kórházi ápolásával.

A rendőröket december 8-án hajnalban hívták ki Irsay házába, ugyanis valaki a fürdőszobája padlóján talált rá eszméletlenül és kékes bőrszínnel. A rendőrök kiérkezésekor már az ágyába vitték át a Colts tulaját, aki nehezen kapott levegőt, gyenge volt a pulzusa és beszűkültek a pupillái. A szegycsont masszírozásával nem tudták felkelteni, úgyhogy adtak neki egy Narcan nevű gyógyszert, amivel a túladagolásos esetekben szokták megpróbálni feléleszteni a pácienseket, erre kis mértékbe reagált Irsay. Aztán kiértek a mentők és átvették a dolgokat, kórházba szállították.

A jelentésben azt állt, hogy nem tudták a rendőrök, hogy mit szedhetett be Irsay, de a túladagolás, illetve a túladagolás/mérgezés rubrikát pipálták be.

A most 64 éves Irsay 1997 óta a Colts tulaja és korábban volt gondja alkohol- és fájdalomcsillapító-függőséggel is, legalább 15-ször járt rehabon. Túladagolása is volt már egyébként, ahogy arról beszélt már nyilvánosan is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!