Connect with us

Hír

Vikings GM: Egyértelműen az a célom, hogy megtartsam Kirk Cousinst

Nagyon sokáig úgy tűnt, hogy Kirk Cousins minnesotai pályafutása véget fog érni a 2023-as idény végén. A veterán irányító sérülése után viszont a Vikings menedzsmentje is belátta, hogy nem olyan egyszerű top 10 közeli QB-t találni és most a GM Kwesi Adofo-Mensah arról beszélt, hogy megpróbálja visszaigazolni Cousinst.

“Az irányító a legfontosabb poszt minden sportot figyelembe véve, és úgy gondolom, hogy jó futballt játszottunk, amíg Kirk egészséges volt. Nyilván meg kell találni azt a megoldást, amivel mindkét fél elégedett lehet, de nem kérdés, hogy szándékomban áll őt visszahozni”

– mondta Adofo-Mensah a Fox9-nek.

A már 35 éves Cousins 8 meccsen lépett pályára a sérülése előtt, 69,5 százalékos pontossággal 2331 yardot és 18 TD-t passzolt mindössze öt INT mellett. A Minnesota tagjaként ezt megelőzően minden évben 4000+ yardot passzolt, négyszer pedig a 30+ TD is összejött. Komoly sérülésből fog visszatérni, ami mindig tartogat kockázatot, főleg idősebb játékos esetén, és kérdés az is, hogy mennyiért tudnak megállapodni, de állítólag Cousins hajlandó lenne kis kedvezményt adni, hogy maradhasson.

Az persze abszolút elképzelhető, hogy a visszaigazolás mellé draftolnak is valakit, akár az első körben, ahol jelenleg az 1/11-es picket birtokolják.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group