Connect with us

Hír

Visszatér a Cowboyshoz La’el Collins

La’el Collins visszatér a Cowboyshoz, írja minden releváns forrás. A 2016-ban első körös tehetségnek tartott, de végül pályán kívüli kérdőjelek miatt draftolatlan támadófalember egyelőre csak a gyakorlócsapathoz került, ám a guard Tyler Smith sérülése miatt jó eséllyel felhozzák majd az aktív keretbe.

Collins fénykorában egy kiváló RT volt, de a pályán kívüli ügyei és a sérülékenysége miatt nem tudott olyan karriert befutni, mint amit a tehetsége alapján vártunk volna. A 2016-os drafton például azért lett draftolatlan, mert nem sokkal a játékosbörze előtt a rendőrök kihallgatták a terhes ex-barátnőjének megölésének ügyében (igaz, nem gyanúsítottként), ami után kijelentette, hogy ha valaki kiválasztja a hátsóbb körökben, akkor kiüli az egész szezont. Így került a draft után a Cowboyshoz, ahol olyan jól játszott, hogy kapott 2019-ben egy 5 éves, 50 millió dolláros szerződést.

A következő két idényben viszont a lehetséges 33 meccsből 21-et kihagyott sérülések és eltiltások miatt (nem jelent meg az előírt drogteszteken), illetve állítólag a csapat edzőivel is megromlott a viszonya. A 2021-es idény után kivágták, majd aláírt a Bengalshoz, ahol vagy sérült volt, vagy rosszul játszott, így tavaly menesztették. Túl sokat már nem kell tehát tőle várni, de beugróként még jó lehet.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x