Connect with us

Hír

Visszatér a Cowboyshoz La’el Collins

La’el Collins visszatér a Cowboyshoz, írja minden releváns forrás. A 2016-ban első körös tehetségnek tartott, de végül pályán kívüli kérdőjelek miatt draftolatlan támadófalember egyelőre csak a gyakorlócsapathoz került, ám a guard Tyler Smith sérülése miatt jó eséllyel felhozzák majd az aktív keretbe.

Collins fénykorában egy kiváló RT volt, de a pályán kívüli ügyei és a sérülékenysége miatt nem tudott olyan karriert befutni, mint amit a tehetsége alapján vártunk volna. A 2016-os drafton például azért lett draftolatlan, mert nem sokkal a játékosbörze előtt a rendőrök kihallgatták a terhes ex-barátnőjének megölésének ügyében (igaz, nem gyanúsítottként), ami után kijelentette, hogy ha valaki kiválasztja a hátsóbb körökben, akkor kiüli az egész szezont. Így került a draft után a Cowboyshoz, ahol olyan jól játszott, hogy kapott 2019-ben egy 5 éves, 50 millió dolláros szerződést.

A következő két idényben viszont a lehetséges 33 meccsből 21-et kihagyott sérülések és eltiltások miatt (nem jelent meg az előírt drogteszteken), illetve állítólag a csapat edzőivel is megromlott a viszonya. A 2021-es idény után kivágták, majd aláírt a Bengalshoz, ahol vagy sérült volt, vagy rosszul játszott, így tavaly menesztették. Túl sokat már nem kell tehát tőle várni, de beugróként még jó lehet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!