Connect with us

Hír

Vrabel: A vereség szívás

A Titans az utolsó fordulóban már tét nélkül lép pályára, hiszen nem juthat rájátszásba (ez már az előző körben is így volt). Azonban a Jaguarsszal még kiszúrhatnak, hiszen ha megverik őket, akkor a Jacksonville biztosan nem lesz csoportelső és jó eséllyel a rájátszásról is lemarad. A főedző Mike Vrabel pedig úgy gondolja, hogy minden héten van miért játszaniuk, és szükségük is van a győzelemre több okból is.

Mikor ennek miértjeire rákérdeztek, így felelt:

“Mert a vereség szívás. Másra gondoltál? Csak érdekel. Kikapni kib*szottul szívás. Borzasztó. Ezért akarok nyerni. A játékosokért akarsz nyerni, akik kidolgozzák a belüket is. Nem arról van szó, hogy jó szájízzel menjünk a holtszezonba, senkit sem érdekel áprilisban a felkészülés kezdetén, hogy mit csináltál január elején.”

– mondta Vrabel, via WSMV.

A Titansnek sok sikerben nem volt része idén, hiszen 5-11-es mérleget hoztak össze eddig, így 2015 óta ez lesz a legrosszabb szezonjuk. El kell kezdeniük egy újjáépítést, mert sok a gond keretben. Reményeik szerint a második körös Will Levis köré tudnak építeni, aki mutatott biztató jeleket újoncként.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!