Connect with us

Érdekességek

A 49ers idén 20 meccsen is favorit, ilyenre eddig csak egy példa volt

A csapatok, edzők, játékosok hajlamosak úgy gondolkodni, hogy mindenki leírta őket, minden eséllyel szembemenve jutottak el a Super Bowlig. A 49ers is kitett ilyen posztot a közösségi médiás felületeire, ami azért volt sokaknak furcsa, mert a fogadóirodák szerint konkrétan minden egyes meccsen favoritok voltak a szezon során – világít rá a PFT.

A 49ers tehát az első héttől a Super Bowlig minden egyes meccsen favorit volt. Ez 20 mérkőzést jelent egyébként, amire eddig egy példa volt, a 2021-es Chiefs, azonban ők végül nem jutottak el a Super Bowlig, a konferenciadöntőben kikaptak a Bengalstól. A különbséget az adja, hogy a Chiefsnek nem volt pihenőhete a rájátszás első körében, míg az idei 49ersnek igen, tehát nekik a 20. meccsük a Super Bowl lesz.

Persze sok csapatnak esélye sem volt 20 meccsen favoritnak lenni, hiszen ezen segít a 17 meccses alapszakasz, habár 16 meccsel is megoldható lett volna a dolog, ha kiemelés nélkül jutottak volna el a nagydöntőbe.

Purdyék legutóbb a tavalyi konferenciadöntőben voltak underdogok az Eagles ellen, ahol ki is kaptak. Most a Super Bowlon 2 pontos favoritnak számítanak Mahomesék ellen.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
atis123Juve
atis123Juve
2024-02-07 13:24

Az érdekes ezek szerint 2007-es Pats se volt az a16-0-s szezonnal. Nem voltak favoritok az elején? Vagy a bebiztosított első kiemelés után gondolták az irodák, hogy nem fognak a kezdők játszani?

bjeela
bjeela
2024-02-07 07:31

Jobbak is és ez be is bizonyosodik.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x