Connect with us

Hír

A Chiefs egy kupleráj, a Dolphins maga az álom a játékosok szerint

A játékosok szakszervezete összesítette a játékosok értékelését a csapatokkal – mint munkahelyekkel – kapcsolatban (az értékeléseket itt lehet megnézni). Rengeteg érdekesség derült ki ebből: a Dolphinsnál például egy álom játszani, a Chiefsnél Andy Reidet leszámítva minden borzalmas, a Jaguarsnál végre nincsenek patkányok és Josh McDaniels a legrosszabb főedző az egész ligában.

Kezdjük a Dolphinsszal, ami a csúcsok csúcsa, lásd a fenti tweet. A csapat minden egyes kategóriában legalább A- értékelést kapott a játékosoktól, vagyis a maximális száz pontból minimum 90-et. Magyarán a Dolphinsnál családbarát a környezet, kiváló minőségű az étel és az ellátás, tiszták az öltözők, fejlett az edzőterem, profik a trénerek és az erőnléti edzők, remek a főedző, a tulajdonos pedig mindent megtesz azért, hogy a csapat erősödjön, fejlődjön és a játékosok jól érezzék magukat.

Ezzel szemben például a Chiefsnél bár Andy Reid a legjobb értékelést kapta az összes főedző közül, minden más pocsék. Az öltözőt renoválni kellene, amit ugyan megígért a tulaj Clark Hunt már 2022-ben, de azóta is csak annyira futotta, hogy háttámlát kaptak a padok. Hunt emellett is kapta az ívet a játékosaitól, a legrosszabb értékelést kapta az összes tulaj közül, mert nemcsak hogy nem tartja be az ígéreteit, de cserébe még zsugori is, aki nem igazán tesz semmit a csapat sikereiért, sőt még az alapvető kényelmi funkciókat sem biztosítja.

A játékosok értékelése alapján A+ értékelést egyébként Andy Reid mellett csak Dan Campbell (Lions) és Kevin O’Connell (Vikings) kapott, míg a legrosszabbat Arthur Smith (C+, Falcons), Ron Rivera (C, Commanders) és Josh McDaniels (D, Raiders). Érdemes itt megjegyezni, hogy a szezon közben kivágott Frank Reich-ot nem az öltöző buktatta meg, ugyanis ő A- értékelést kapott a Panthers játékosaitól.

További érdekesség, hogy lehetett F- értékelést is szerezni (ehhez 0-49 közötti pontszám kellett), tehát az instant bukásnál is volt lejjebb. Ilyen értékelést kapott a Bengals, a Steelers, a Patriots és a Commanders a családtagokkal való bánásmódra, a Bengals a kajára és a dietetikusaira, a Commanders az öltözőre és az edzőteremre, a Falcons az erőnléti edzőkre, illetve a Chiefs a tulajdonosi körre. Viszont jó hírrel is szolgáltak a játékosok, ugyanis végre nincsenek patkányok a Jaguars épületeiben, sőt kifejezetten jól összekapta magát a franchise és szinte minden szempontból sikerült javulni. Ellenben a Bucs öltözője még mindig tele van bogarakkal és a szauna sem üzemel, a Chargersnél meg 75 dollárt kell fizetni az első-, és 50 dollárt minden további gyerek felügyeletéért naponta.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!