Connect with us

Hír

A Rams, a Ravens és a Bills is házon belül találta meg az új védelmi koordinátorát

A Ravens kinevezte védőkoordinátornak a mindössze 31 éves Zach Orrt. A 2014-ben draftolatlan linebacker sérülések miatt csak három évig játszott a csapatban, de egyszer így is második csapatos All-Pro lett. Edzőnek a visszavonulása után állt, 2017-ben a Ravens adott neki esélyt, ahol az elmúlt két évet linebacker edzőként töltötte és csodát tett az egységgel. Érdekes lesz látni, mennyire sikerül ilyen fiatalon (a második legfiatalabb koordinátor a ligában), rutintalanul pótolni Mike Macdonaldot.

A Bills is megtalálta az új DC-jét, miután előléptették a linebacker edző Bobby Babich-t. Ő 2017 óta a csapat tagja, az elmúlt két évben edzette a linebackereket, nagy tapasztalata tehát neki sincs és nem is biztos, hogy Sean McDermott átadja neki a játékhívásokat.

A változatosság kedvéért pedig a Rams is a linebacker edzőjét, a 37 éves Chris Shulát léptetette elő, ráadásul nem sokkal azután, hogy a Dolphins megkörnyékezte. A legendás Don Shula unokája tehát pályafutása során először megkapja egy védelem irányítását.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!