Connect with us

Hír

A Super Bowlig minden szerencsejáték tilos a játékosoknak – utána indulhat a buli

Az NFL megtiltotta, hogy az alkalmazottjai, akik hivatalosan munkaügyben vannak Las Vegasban a Super Bowl hetében – beleértve a 49ers és a Chiefs játékosait is – bármiféle szerencsejátékot űzzenek a Bűn Városában a nagydöntőt megelőzően.

A liga és az NFLPA azonban megegyeztek, hogy ez a tiltás abban a pillanatban megszűnik, ahogy 0-t üt az óra a negyedik negyedben (vagy a hosszabbításban, ha arra kerül a sor), szóval amint vége van a meccsnek.

Úgyhogy amint vége van a Super Bowlnak, a játékosok rohanhatnak is a kaszinókba és leadhatják a fogadásaikat (nem az NFL-re természetesen), mehetnek a félkarú rablóhoz, a rulett-gépekhez vagy blackjackezni.

A többi 30 csapat játékosai egyébként nyugodtan beülhetnek a kaszinókba bármikor a hét folyamán, nyilván a nagydöntőre vagy jövőbeli NFL-eseményekre ők sem fogadhatnak.

A résztvevő csapatok amúgy direkt a belvárostól kicsit távolabb szálltak meg a héten, hogy véletlenül se essenek kísértésbe a játékosok a sok kaszinó látványától, ami valószínűleg jó ötlet volt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group