Connect with us

Hír

A Titans is a Ravenstől szerzett magának új edzőt

A Ravensnek nincs jó hete: nemcsak, hogy simán kikapott az AFC-döntőben, de még a menedzsmentet is lerabolta a többi csapat. A Seahawks ugyebár nemrég kinevezte főedzőnek az elit védőkoordinátor Mike Macdonaldot, a játékos személyzetért felelős igazgató, Joe Hortiz a Chargers GM-je lett, most pedig a Titans vitte el a nagyon ígéretesnek tartott DB-edző Dennard Wilsont védőkoordinátornak.

A Baltimore védelme sok szempontból a legjobb volt a ligában, amiben értelemszerűen óriási szerepe volt az edzői gárdának. Macdonald mellett a segéd- és pozíciós edzői is nagyot mentek tavaly, Wilson iránt a Titans mellett többek között a Packers és a Rams is komolyan érdeklődött.

A 41 éves szakembernek ez lesz az első komolyabb megbízatása. 2008 és 2011 között scoutként dolgozott a Bearsnél, majd öt éven keresztül dolgozott a Ramsnél, de megfordult a Jetsnél és az Eaglesnél is a Ravens előtt. Mindenhol a defensive backekkel és a passzvédekezéssel foglalkozott, remekül ért a tehetségek felkutatásához és fejlesztéséhez, nagy fogás volt a Titanstől.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!