Connect with us

Hír

Chris Jones azt mondta, marad a Chiefsben – az ügynöke nem örül a kijelentésnek

Chris Jones tavaly több pénzt szeretett volna, így nem volt ott az edzőtáborban és még a szezon első meccsét is kihagyta. A Chiefs azonban nem hosszabbított vele, csak ösztönzők formájában megadta a lehetőséget, hogy a védőfalember visszaszerezze a pénzét, és még egy kicsit többet is. Így viszont jelenleg az a helyzet, hogy Jones a bajnoki cím megszerzése után szabadügynökké válik, és nagyon kétesélyesnek tűnt a dolog, hogy meg tudják-e tartani.

Nos, a sztárjátékos a Chiefs győzelmi felvonulásán úgy nyilatkozott, hogy maradni fog.

“Szükségem van három ilyen gyűrűre. Még nem végeztünk. Kansas City, itt leszünk jövőre is. És azoknak, akik a távozásomat szeretnék, üzenem, hogy nem megyek sehová! Itt akarok lenni idén, jövőre és azután is!”

Ezzel a nyilatkozattal elég nehéz helyzetbe hozta magát és az ügynökét a jövőbeli tárgyalások során, hiszen ezzel csökkent az alkupozíciójuk. Szóval az ügynöke jót nevetett a dolgon és kiírta Twitterre, hogy ne adjanak több alkoholos italt az ügyfelének.

Természetesen ettől a nyilatkozattól még nem biztos, hogy Jones maradni fog, hiszen könnyen lehet, hogy nem tudnak megegyezni a Chiefsszel egy új szerződésben, de értelemszerűen azért nőtt az esélye a folytatásnak, hiszen Jones láthatóan maradni szeretne és nem feltétlen csak a pénz érdekli.

Ha mégis kikerülne a piacra, akkor a legjobb szabadügynök lenne és minden bizonnyal többet is kereshetne, mint amennyit majd a KC kínál neki.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!