Connect with us

Hír

Dont’a Hightower edzi majd a linebackereket a Patriotsnál

Dont’a Hightower visszatér New Englandbe! Ő veszi át ugyanis a Patriotsnál a linebackerek edzését, amit eddig az azóta főedzőnek kinevezett Jerod Mayo látott el. A hírt Hightower ügynöksége jelentette be a közösségi médiás felületein.

Hightowert 2012-ben draftolta a Patriots és egész karrierjét New Englandben töltötte, utoljára 2021-ben láthattuk a csapat színeiben. Ez idő alatt három Super Bowlt nyert, kétszer lett Pro Bowler és egyszer második csapatos All-Pro. Az edzősködésbe most kezd csak bele, eddig semmilyen tapasztalata nincs, már persze azon kívül, hogy hosszú évekig nagyon jó linebacker volt az NFL-ben.

A főedző Jerod Mayo így nyilatkozott róla:

“Nagyon jó a kapcsolatunk. Én voltam az idősebb, ő a fiatal, de nagyon okos, nagyon atletikus volt. Volt lehetőségem vele játszani és edzeni is őt. Nagyon kevesen vannak, akik okosabbak lennének nála, ezt szerintem sokan elfelejtik.”

További Patriots edzői stábbal kapcsolatos hír, hogy Steve távozása után Bill Belichick másik fia, Brian marad a csapatnál és a safetyket fogja továbbra is edzeni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!