Connect with us

Hír

Jó eséllyel távozik az Eagles legjobb pass rushere

Haason Reddick az Eagles játékosaként lett igazán elismert pass rusher, de ez a házasság hamarosan véget érhet, Ian Rapoport információi szerint ugyanis a játékos engedélyt kapott arra, hogy cserepartnert találjon magának. Ennek oka feltehetően egyrészt az, hogy nem tűnik biztatónak a helyzet Philadelphiában, másrészt pedig a menedzsment sem akar új szerződést adni a védőnek (vagy fizetni a mostani bérét).

A 29 éves Reddick eredetileg a Cardinals 1/13-as linebackere volt, de eredeti pozíciójában borzalmasan teljesített. A negyedik évében elkezdték pass rusherként használni, amit 12,5 sackkel hálát meg, majd egy évre aláírt a Panthershöz, ahol 11 zsákolásig jutott. Ezután egyértelművé vált, hogy nem egy egyszezonos csoda, így az Eagles három évre 45 millió dollárért megszerezte magának. A lépés bejött, az elmúlt két szezonban 34 meccsen 27 sacket jegyzett, illetve volt öt kiharcolt fumble-je is.

A szerződése még egy évig érvényes, idén 16 millió dollárt keresne, de ebből egy cent sem garantált. Ugyanakkor a korábbi módosítások miatt a kivágása/elcserélése esetén így is maradna utána 20,6 millió dollárnyi halott pénz. Ezzel együtt az értéke egy erős harmadik napos pick lehet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!