Connect with us

Hír

Lavonte David: Buccaneers vagy visszavonulás

A Buccaneers idén is érdekes holtszezon elé néz, hiszen lejár a szerződése Baker Mayfieldnek, Mike Evansnek, Antoine Winfieldnek és Lavonte Davidnek is (többek közt). Evans és David gyakorlatilag helyi legendának számít, így szép sztori lenne, ha meg tudnák tartani őket és Tampából vonulnának vissza.

A 33 éves linebackernek pontosan ez a célja. Egy rádióműsorban (via NFL.com) azt kérdezték tőle, hogy van-e esély arra, hogy máshová igazoljon, vagy csak az merül fel opcióként, hogy visszaigazol Tampába vagy szögre akasztja a cipőt.

“Igen, mondhatjuk ezt. Az egész karrierem, mind a 12 évem egy szervezetnél töltöttem, itt váltam férfivá. Imádom Tampát. Szeretnék Buc maradni a karrierem végéig, innen szeretnék visszavonulni.”

David már tavaly is hasonló helyzetben találta magát, akkor egyértelmű kedvezményt is adott a csapatnak, hogy maradhasson – a piacon simán többet vihetett volna haza ennél a $4,5 milliótól. Ráadásul még 2023-ban is nagyon jól játszott, így még mindig van a tankjában, a pótlása pedig nagyon nehéz lenne. Nem lenne butaság újra megadni neki ezt az egyéves szerződést.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!