Connect with us

Hír

Megvan a Patriots új támadókoordinátora

Jerod Mayo megtalálta a Patritos új támadókoordinátorát, mégpedig az óriási tapasztalattal rendelkező Alex Van Pelt személyében, írja minden releváns forrás. Ő váltja tehát Bill O’Brient, aki a 2024-es idénytől kezdve az Ohio State támadókoordinátora és QB-edzője lesz.

Alex Van Pelt 2006 óta van a ligában, többnyire az irányítókkal foglalkozott karrierje során. Megfordult a Bengalsban, a Packersben, a Billsben és a Bucsban is pályafutása alatt, majd 2020-ban Brownshoz került mint OC és QB-edző. Kevin Stefanski mögött ugyanakkor leginkább csak asszisztensi szerepkör jutott neki, a játékhívásban nincs nagy tapasztalata, és bár a megítélése összességében jó, de van némi kockázat a kinevezésében.

A Patriots támadósora tavaly a liga egyik legrosszabbja volt, a támadófal mellett az elkapósor és az irányítóposzt is borzalmasan néz ki. Emberes lesz ebből egy korrekt egységet kihozni.

Annyiból mindenképp jó hír lehet a Patriots szurkolóinak, hogy egy új irányba indul el az offense és a csapat is, hiszen Mayo nem egy megszokott Patriots-arcot nevezett ki újra, ahogy Belichick tette az utóbbi években. Filozófia szintén Van Peltnek elsősorban West Coast offense-ekkel volt dolga, Mike McCarthy alatt dolgozott sokáig a Packersnél (Aaron Rodgers jó barátja egyébként), az utóbbi években viszont Stefanski mellett közelebb került egy Shanahan-szerű rendszerhez is.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dániel Szabó
Dániel Szabó
2024-02-02 18:39

akkor ezek szerint Draft-on qb lesz az első húzásunk legyen az bármelyik pick is
mayo talán ebben is váltzoztat hogy ne cseréljen 2. körre :)

bjeela
bjeela
2024-02-02 09:16

Nem gondolnám, hogy jó döntés. A ficere már 53 éves és még életében nem hívott semmit, legfeljebb a kutyát az ólból, ami ennyi év után felettébb beszédes tény. Ezen felül mindenféle játékstílusban dolgozott kiegészítő emberként, tehát elvileg van rálátása eltérő játékstílusokra, de arra is utalhat egyben, hogy nincs kialakult koncepciója.
Röviden egy qb edző, aki ugyan a Brownsban tolt 3 szezont OC-ként, de arra azért nem lehet olyan nagyon büszke, bár a Csődör nagyot ment idén, de azt inkább a Csődör számlájára írnám, és nem az övére.
És most átvesz egy olyan alakulatot, ahol semmi sem működik. Szenvedni fog, mint malac a jégen.

csak ezt ne
csak ezt ne
2024-02-02 09:05

Jó ötlet a Brownstól kivágott edzőt igazolni, egyszer már bejött.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x