Connect with us

Hír

Megvan a Patriots új támadókoordinátora

Jerod Mayo megtalálta a Patritos új támadókoordinátorát, mégpedig az óriási tapasztalattal rendelkező Alex Van Pelt személyében, írja minden releváns forrás. Ő váltja tehát Bill O’Brient, aki a 2024-es idénytől kezdve az Ohio State támadókoordinátora és QB-edzője lesz.

Alex Van Pelt 2006 óta van a ligában, többnyire az irányítókkal foglalkozott karrierje során. Megfordult a Bengalsban, a Packersben, a Billsben és a Bucsban is pályafutása alatt, majd 2020-ban Brownshoz került mint OC és QB-edző. Kevin Stefanski mögött ugyanakkor leginkább csak asszisztensi szerepkör jutott neki, a játékhívásban nincs nagy tapasztalata, és bár a megítélése összességében jó, de van némi kockázat a kinevezésében.

A Patriots támadósora tavaly a liga egyik legrosszabbja volt, a támadófal mellett az elkapósor és az irányítóposzt is borzalmasan néz ki. Emberes lesz ebből egy korrekt egységet kihozni.

Annyiból mindenképp jó hír lehet a Patriots szurkolóinak, hogy egy új irányba indul el az offense és a csapat is, hiszen Mayo nem egy megszokott Patriots-arcot nevezett ki újra, ahogy Belichick tette az utóbbi években. Filozófia szintén Van Peltnek elsősorban West Coast offense-ekkel volt dolga, Mike McCarthy alatt dolgozott sokáig a Packersnél (Aaron Rodgers jó barátja egyébként), az utóbbi években viszont Stefanski mellett közelebb került egy Shanahan-szerű rendszerhez is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!