Connect with us

Hír

Megvan, kik vezethetik a Chargers támadósorát

Jim Harbaugh ugyan irányító volt az NFL-ben, de végül nem olyan főedző lett belőle, aki viszi is a támadósor irányítását, hanem egy CEO-típusú vezető lett. Ez pedig azt jelenti, hogy nem csak védőkoordinátort, hanem komoly támadókoordinátort is kellett találnia maga mellé a stábja összerakásakor Los Angelesben.

Arról még hivatalos bejelentés nem érkezett, hogy ki lesz konkrétan a támadókoordinátor, azonban két offense oldali személy már csatlakozott a stábhoz, akik vezethetik az egységet. Az egyik Greg Roman, aki Ian Rapoport információi szerint “komoly szerepet” kap majd a stábban. Ha tippelnünk kellene, akkor ez támadókoordinátort jelent majd, de nem lehetetlen, hogy csak futójátékért felelős koordinátor lesz.

Roman dolgozott már együtt Harbaugh-val, hiszen a 49ers támadókoordinátora volt 2011 és 2014 közt, amikor Super Bowlba is jutottak közösen. Legutóbb a Ravensnél dolgozott, és a futókoncepciói tényleg párját ritkítják, főleg az irányítót is bevonva, azonban a passzkoncepcióit elég sok kritika éri, ez a kombináció pedig nem annyira passzol Justin Herberthöz.

Viszont érkezik még egy személy a stábba, Marcus Brady, aki a passzjátékért felelős koordinátor lesz – számol be Jordan Schultz. Ő korábban irányító és edző is volt a CFL-ben, majd az NFL-ben a Coltsnál dolgozott az irányítókkal és másfél évig koordinátor is  volt, majd az Eaglesnél volt tanácsadói szerepben. Idén több helyen is volt koordinátori interjún, de végül ilyen állást nem kapott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!