Connect with us

Hír

Megvannak a Seahawks koordinátorai is

Mike Macdonald volt az utolsó frissen kinevezett főedző, aki koordinátorokat keresett, azonban tegnap megtalálta őket. A támadóoldalra az egyetemről hozta Ryan Grubbot, a védőoldalra pedig a Cowboys védőfal-edzője, Aden Durde került. Előbbiről Adam Schefter, utóbbiról Tom Pelissero számolt be.

Grubb ugyan hivatalosan az Alabama támadókoordinátori posztjáról érkezett, de oda csak nemrég nevezték csak ki, eddig a Washington egyetemnél látta el ugyanezt a pozíciót. Idén bajnoki döntőig menetelt a csapatával, karrierje legjobbját hozta ki az irányító Michael Penixből (Heisman-második lett) és egy nagyon jó offense-t rakott össze, ahol jól variálta a felállásokat és motionöket – ezek jól működhetnek a profik közt is.

Mike Macdonald elmondta, hogy neki nem igazán fontos az NFL-tapasztalat, ami ebből a kinevezésből látszik is, hiszen Grubb sosem volt még edző a profik közt. A Hawksnál tehát úgy néz ki az új ötleteket priorizálják, ami az NFL újrahasznosított edzői kinevezései közt üde színfoltként hat.

A védőoldalon Macdonald fogja hívni a játékokat, így ez volt a kevésbé fontos kinevezés, de Aden Durde érkezett erre a posztra, aki eddig a Cowboysnál edzette a védőfalat, korábban pedig a Falconsnál volt OLB-edző. Angliai születésű egyébként és játszott az NFL Europe-ban is.

További kinevezések a stábban: Leslie Frazier lesz a segéd főedző, Jay Harbaugh pedig a special team koordinátor.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!