Connect with us

Hír

Mike Zimmer visszatér, ismét a Cowboys védőkoordinátora lesz

Mike Zimmer visszatér az NFL-be! Sőt, visszatér a Dallas Cowboys védőkoordinátori posztjára, amit 18 évvel ezelőtt is betöltött. Ő veszi tehát át a Commanders főedzői posztjára távozó Dan Quinn helyét a dallasi védelem élén.

A mára már 67 éve Zimmert két éve menesztette a Vikings a főedzői posztról, azóta nem dolgozott sehol. Most viszont újra fog, ráadásul korábbi sikerei helyszínén, hiszen 1994 és 2006 között Dallasban edzősködött és mászott fel a ranglétrán védőkoordinátornak – ezt a posztot 2000 és 2006 között látta el a Cowboysnál.

Mike McCarthy az NFC Northból ellenfélként jól ismeri, sokat csatáztak egymással. A főedző alatt elég forró a kispad jelenleg, a szerződése utolsó évébe lép, így nagyon kellene egy jó playoff-eredmény tőle. Zimmer segíthet ebben, hiszen egy elég jó alapanyagot vesz át, és talán Dan Quinnél változatosabb, kreatívabb tud majd lenni a rájátszásban.

A meghallgatott jelöltek közül mindenképp ő tűnt a legjobbnak, hiszen Ron Rivera és Rex Ryan volt a két másik esélyes. Szép fogás Jerry Joneséktól.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!