Connect with us

Hír

Nem mindenki gondolja úgy a Steelersben, hogy Kenny Pickett az első számú irányító

Jelenleg a korábbi első körös Kenny Pickett az egyetlen irányító a Steelers rosterén és a tulajdonos korábban azt mondta, hogy a csapat nem akar olyan veterán QB-t igazolni, aki kezdeni szeretne. Ebből az következne, hogy Pickett a csapat első számú irányítója, viszont a Pittsburgh Post-Gazette arról számolt be, hogy házon belül nincs ebben egyetértés és elég sokan vannak, akik inkább Mason Rudolph-ot preferálnák.

A riportban az az érdekes, hogy Rudolph szerződése lejár, tehát őt vissza kellene igazolni ahhoz, hogy egyáltalán esélye legyen a kezdőre. Ami pedig a franchise szempontjából szomorú, hogy amúgy ő sem csinált semmi extrát, egyértelműen nem franchise irányító – az, hogy egyesek mégis őt preferálnák nagyon nem fest jó képet Pickettről.

A korábbi első körösnek egyébként akadtak jó meccsei tavaly, de 13 mérkőzésen csak egyszer passzolt 250 yardnál többet az idényben (278), ahogy a hat TD-je és négy INT-je sem túl erős. Mitch Trubiskynál egyértelműen jobb teljesítményt nyújtott, de Mason Rudolph (öt meccsen) 68,1 százalékos pontossággal, öt TD-vel és egy INT-vel már valós konkurenciát jelent.

Egy biztos, nem néz ki jól a csapat QB-helyzete.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!