Connect with us

Podcast

Triple Coverage #514 – Így láttuk az 58. Super Bowlt

Ismét a Chiefs ült fel az NFL trónjára, egy nem akármilyen mérkőzés után. Most alaposan kibeszéltük a látottakat!

Iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de a Spotifyon és a legtöbb podcast-szolgáltatónál is eléritek az adásokat! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
garincsa
garincsa
2024-02-13 14:33

Minden másodpercben sírni tudtam volna a podcast alatt. Olyan közel volt…

csak ezt ne
csak ezt ne
2024-02-13 08:42

Nekem tetszett a SB, ha az eredmény nem is, most már pontosan értem miért utáltak olyan sokan minket anno, én is unom, hogy Mahomes így, meg úgy, de ez most még egy darabig így fog menni. Mivel ez az egyik legdominánsabb dinasztia, megkockáztatom, ha TB nem tart ki, ma már minimum 4 SB-juk lenne, de az 5-öt sem zárhatjuk ki.

És persze nem fogják abbahagyni, nekünk marad a folyamatos szorítás a méltó kihívókért. Bízom a Texans meg a Packers fiataljaiban, Burrowban, hogy egyszer Lamarnak is összejön, vagy Shanahannek, vagy Rodgersnek, vagy a Billsnek, az Eagelsnek, a Cowboysnak vagy bárkiben aki most érkezik a ligába. Ez a fiatalokon kívül egy csökkenő sorrend nálam, de bármelyik bejöhet még. Köszönöm az egész évi szórakoztatást, nekem ugyan ez egy gyengébb idény volt, a védelmek inkább domináltak, de remélem ez nem lesz trend, úgyhogy előre a holtidénybe, meg az új szezonba!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x