Connect with us

Hír

A Browns megszerezte Mike Vrabelt!

Edzői fronton is erősít a Browns, ugyanis megszerezte a Titans korábbi főedzőjét, Mike Vrabelt. Az amúgy ohiói szakember tanácsadóként fog dolgozni a franchise-nál.

Vrabel 1997-ben a Steelers harmadik körös linebackere volt, de a legjobb éveit a Patriotsban töltötte, ahol háromszor nyert bajnoki címet és egyszer All-Prónak is megválasztották. Edzőként az első komolyabb munkáját 2017-ben kapta, amikor a Texans védőkoordinátoraként dolgozott, majd 2018 és 2023 között a Titans főedzője volt.

Kiváló munkát végzett Tennessee-ben, az első négy évében minden évben pozitív mérleggel zárt, háromszor jutott be a rájátszásba, kétszer nyerte meg az AFC South-t, egyszer pedig első kiemeltként végzett és az AFC-döntő is összejött egyszer. Aztán szép fokozatosan leépítették körülötte a csapatot, így már nem jöttek az eredmények, de ezzel együtt is meglepő volt, hogy idén csapat nélkül maradt.

Nagy fogás a Browns részéről, még ha tanácsadóként annyire nem is tud belefolyni a franchise működésébe, mint tette főedzőként.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!