Connect with us

Hír

A Dolphins Jonnu Smith-t, a Patriots egy tackle-t igazolt

A Dolphins tovább gyűjti a rendkívül atletikus, elkapás után szuper játékosokat, ugyanis két évre maximum $10 millióért leigazolták a Falconstól menesztett tight end Jonnu Smitht – számolt be több forrás is.

Smith az utóbbi három évben a posztján a legtöbb elkapás utáni yardot szerezte elkapásonként, szóval jól fog illeni Tyreek Hill és Jaydlen Waddle mellé. A korábbi harmadik körös, mára 28 éves játékos így tehát nem követi Arthur Smith-t Pittsburghbe. Rajta kívül Durham Smythe van még a poszton a Dolphinsnál, szóval bőven juthat neki szerep az offense-ben.


A Patriots mindeközben egy támadófalembert igazolt, méghozzá a Steelerstől kivágott tackle Chukwuma Okorafort, számolt be az NFL Media. A szerződés részletei egyelőre nem derültek ki.

Okorafort a 2018-as draft harmadik körében draftolták, jelenleg 26 éves. Nem volt vállalhatatlan a Steelersben, 59 meccsen kezdett is, de azért jónak sem volt nevezhető, nem véletlen menesztették $8,75 milliót spórolva. Ha a Patriots kezdőnek viszi, az nem tűnik jó ötletnek, de ha mélységként gondolnak rá, arra viszont remek húzás a leigazolása. Jelenleg mindenesetre kezdőnek számít, hiszen minden tackle-nek lejár a szerződése a csapatnál (Trent Brown, Riley Reiff, Mike Onwenu).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!