Connect with us

Hír

A szülinapján vágta ki védőfalemberét a Jaguars

A Jaguars előbb a közösségi médiás felületein felköszöntötte születésnapja alkalmából a védőfalember Foley Fatukasit, majd nem sokkal később több forrás is beszámolt arról, hogy ki fogják vágni.

A 29. életévét tegnap betöltő Fatukasi 2022-ben írt alá három évre $30 millióért a csapathoz és 32 meccsen játszott is, bár összességében csak a snapek 42 százalékán volt a pályán. Tavaly még át is alakították a szerződését, amivel akkor spóroltak $6 milliót, ellenben most ennyivel több halott pénzt kell benyelniük utána. A lépéssel így $3,5 milliót spórolnak csupán, miközben $9,3 millió halott pénzt kell elkönyvelniük.

 

A nose tackle-nek a Jetsben voltak jó évei, kiváló futás elleni védőnek tűnt, azonban a Jaguarsban nem játszott valami jól, az új védőkoordinátor Ryan Nielsen rendszerébe pedig nem igazán illett. Most DaVon Hamilton és Roy Robertson-Harris számít a két kezdő DT-nek, de egyértelmű, hogy szükségük lenne egy jó pass rush képességekkel rendelkező belső védőfalemberre.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tizenkettes
Tizenkettes
2024-03-05 06:15

Az, hogy ez üzlet, nem pedig jópofizás, mindenki tudja. De minek kell genyáskodni? Minden egyes play, de az egész sportág tkp. az őszinteségről szól a pályán. Arról, hogy tedd ki, amid van, itt aztán meg lehet mutatni, hogy ki az erősebb, gyorsabb, okosabb. Szemtől szemben, kard ki kard, hadd szóljon. Erre az, hogy az egyik oldalon cukiskodunk, miközben már szövegezzük az elbocsátó, szép üzenetet… Undorító.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x