Connect with us

Hír

Atlantába költözik Kirk Cousins?

A holtszezon talán legnagyobb dominója, hogy hol folytatja pályafutását Kirk Cousins. Marad a Vikingsnál vagy eligazol valahova máshová? Minnesotában hangoztatják, hogy szerintük Kirk maradni szeretne és ők is meg szeretnék tartani, de az az ember érzése, hogy csak akkor szeretnék megtartani, ha egy bizonyos összeg alatt és bizonyos struktúrával sikerül őt maradásra bírni. Cousins pedig remek üzletember és nagyon úgy néz ki, hogy a piacon többet kereshet majd és akár teljesen garantáltan.

A Combine-on rengeteg pletykát lehetett hallani arról, hogy Cousins a Falconsba tarthat. A PFT most úgy erősített rá erre, hogy hihető forrásból tudja, hogy a 35 éves, Achilles-sérülésből lábadozó irányító azt fontolgatja, hogy Atlantába költözteti a családját.

Igazából mindig is a Falcons tűnt a leglogikusabb opciónak, amennyiben Kirk távozik a Vikingstól. Nagyon jó a kisegítő személyzet a támadófallal és a fegyverekkel, a rendszert is ismeri, hiszen nagyon hasonló a jelenlegihez (Kevin O’Connell és Zac Robinson is Sean McVay alatt tanult), dome-ban játszhat és nem mellesleg a felesége Atlanta külvárosában nőtt fel, a szülei még mindig ott laknak.

Ami a Vikingst illeti, Rich Eisen információi szerint Trey Lance-t szerezhetik meg a Cowboystól, ha Cousins tényleg eligazol, illetve nyilván utána a drafton felcserélhetnének valakiért, legyen az Drake Maye, Jayden Daniels vagy JJ McCarthy.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!