Connect with us

Hír

TRADE: Falembert szerzett a Bears a Billstől

Sokan várnak egy cserét a Bearstől a holtszezon elején, de minden bizonnyal nem erre gondoltak a legtöbben. Mindenesetre a chicagóiak most megszerezték a guard Ryan Bateset a Billstől egy ötödik körös pickért – jelentette be a buffalói együttes.

A Bears már két éve is megpróbálta megszerezni Bateset, amikor korlátozott jogú szabadügynök volt. Adtak neki egy ajánlatot, de akkor azt a Bills tartotta, így a guard maradt Buffalóban. Most azonban Ryan Poles megszerezte az emberét, akinek így két évre $8 milliót fog kifizetni. A Bills pontosan ennyit spórolt meg két évre kifizetést tekintve, az idei capből pedig $4 milliót spórolnak.

Bates 5 évet töltött Buffalóban, 19 meccsen volt kezdő, azonban tavaly már egyetlen egyen sem, a kispadra szorult. A Bearsnél sem a kezdőbe várják, de egy jó beugrós lehet, aki bevethető guard és center poszton is.

A Bearsnek így csak öt pickje maradt az idei drafton (két első-, egy harmadik- és két negyedik körös), aztán meglátjuk mit kapnak Justin Fieldsért. Mindeközben a Bills 10 pickkel rendelkezik az idei börzére.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!