Connect with us

Hír

BREAKING: A Steelers leigazolta Russell Wilsont!

Megvan Russell Wilson új csapata, méghozzá a Pittsburgh Steelers! Előbb Adam Schefter számolt be erről, majd az irányító is megerősítette a hírt az X-en. Hivatalosan majd csak szerdán fogja kivágni a Broncos, így csak utána írhat alá, de ez meg fog történni.

Ráadásul mindössze $1,2 millió lesz a fizetése, ami a veterán minimum, hiszen a Broncos így is, úgy is kifizet neki idén $39 milliót, Wilson új szerződése csak ezeket a terheket csökkentette volna. Így viszont kicsit kiszúr a denveriekkel. A szerződése így a liga egyik legrosszabbja helyett a liga egyik legjobbja lesz értéket tekintve.

Az egy nagyon érdekes kérdés, hogy Wilson stílusa és Arthur Smith rendszere hogyan fér meg egymás mellett, hiszen az irányító alig támadja a pálya közepét, míg a támadókoordinátor a ligában az egyik legtöbbet szeretné ezt a területet célba venni. Mindenesetre George Pickensszel lehet talán a legjobb majd Wilson kapcsolata, hiszen a QB még mindig nagyon jó mély labdákat osztogat, Pickens pedig ezeknél nagyon jó fegyver.

Wilsonnak egyébként 2-0-s mérlege van Mike Tomlin ellen, a Steelers ellen eddigi karrierje során 645 yardot passzolt 8 TD-vel interception nélkül. További érdekesség, hogy a Steelers idén Denverbe látogat, szóval (amennyiben Wilson kiüti Kenny Pickettet a kezdőért folytatott harcban), úgy visszatér majd előző csapata stadionjába.

Ezzel a lépéssel amúgy minden bizonnyal Mason Rudolphot nem igazolja vissza a csapat és hagyja kimenni a piacra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!