Connect with us

Hír

Három kezdőjét is kivágta a Seahawks

A Seahawks komoly pénzfelszabadításba kezdett, ugyanis kivágta a két kezdő safetyjét, Jamal Adamst és Quandre Diggst, illetve a tight end Will Disslyt. Ezzel minimum 24 millió dollárt szabadított fel a gárda (Adams esetében egy post-june cut is elképzelhető, ebben az esetben 6 millió dollár helyett 16 milliót spórolna a Seahawks idén, cserébe viszont jövőre is maradna utána 10 millió dollár halott pénz).

Adams az elmúlt évek egyik legnagyobb bustja volt. A Seahawks két első- és egy harmadik körös cetlit áldozott fel érte, majd adott neki egy évi 17,5 millió dolláros szerződést. A Jetsben még elit szinten teljesítő védő első idénye az új csapatában ugyan nem volt rossz, a második viszont borzalmas lett, az elmúlt két szezonban pedig összesen csak 10 meccsen lépett pályára (sérülések miatt négy év alatt összesen 33 mérkőzést hagyott ki).

Diggs már egy sikeresebb történet. 2018-tól erősítette a Seahawkst és a tavalyi szezont leszámítva végig átlag feletti szinten teljesített. Ő akár maradhatott is volna, ha kicsit jobb a csapat anyagi helyzete, pláne hogy így elég vékony lett a poszt. Ami pedig Disslyt illeti: a támadót a Seahawks draftolta a 2018-as draft negyedik körében, a legjobb évében 349 yardot és három TD-t szerzett, vagyis a hiányát nem nagyon fogja megérezni az offense.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!