Connect with us

Hír

Kisebb igazolások az elmúlt napokból

Történt pár kisebb igazolás az utóbbi két napban, ezeket szedtük most csokorba. 

A Giants visszaigazolta az elkapó Isaiah Hodginst, akire nem tettek RFA tendert, így vélhetően most veteránminimumért szerződtették. Őt a Bills draftolta 2020-ban a hatodik körben, majd kivágták és a Giants vette fel waiverről 2022-ben, amikor fél szezon alatt 456 yardot szerzett. Tavaly viszont mindössze 230 yardig és 3 TD-ig jutott.


Az Eagles leigazolta az ex-Colt és ex-Giants elkapó Parris Campbellt. A korábbi második körös játékos tavaly New Yorkban játszott, de mindössze 104 yardig jutott. Jelen állás szerint 4. számú elkapó lenne Phillyben.


A Ravens erősíti a támadófalát, méghozzá Josh Jonesszal, aki 2020-ban harmadik körös pick volt Arizonában, majd Houstonba cserélték egy ötödik körös cetliért. Tackle és guard poszton is van tapasztalata, így mélységnek kiváló. Az más kérdés, hogy jelenleg a kezdővel akadnak problémák Baltimore-ban, hiszen hárman is távoztak a csapattól (John Simpson, Kevin Zeitler, Morgan Moses).


A Chargers leigazolta a korábbi második körös cornerback Kristian Fultont. A Titansben játszott eddig, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Los Angelesben elég gyengén néz ki a CB-sor, remélik hátha kicsit többet ki tudnak hozni Fultonból mint korábbi állomáshelyén.


A Panthers a safety sorát erősíti a Bengalstól távozó korábbi Rams-játékos Nick Scottal. Harmadik számú lesz Jordan Fuller és Xavier Woods mögött. Scott így gyakorlatilag helyet cserél Vonn Bellel, aki meg Carolinából ment Cincinnatibe.


A Rams újraigazolta a védőfalember Larrell Murchisont. A rotációban egész jól teljesített, most viszont nagyobb szerep várhat rá Aaron Donald visszavonulásával és Jonah Williams távozásával.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!