Connect with us

Hír

Nagyot kockáztatott Von Miller

Von Millernek tavaly borzalmas szezonja volt, gyakorlatilag nettó emberhátrányt jelentett a pályán (nulla sack és három tackle 12 meccsen). Ennek ellenére a Bills keze meg volt kötve, ugyanis a pass rusher 2024-es fizetése teljesen garantált. A védő azonban belement egy fizetéscsökkentésbe, amivel nagyon sokat kockáztatott viszonylag kevés potenciális jutalomért.

Az új megállapodás értelmében Miller 17,5 millió dolláros garantált fizetését 8,855 millió dollárra csökkentette a Bills. Ezt az összeget a védő csak akkor szerezheti vissza, ha legalább 10,5 sacket szerez az alapszakaszban, amire legutóbb 2018-ban volt példa. Sőt, Billses pályafutása két éve alatt 23 meccsen összesen csak 8 zsákolásra volt képes, tehát nagyon nem néznek ki jól az esélyei.

Mondjuk annyi könnyítés van a dologban, hogy két sack 1 millió dollárt érne, négy 2,5 milliót, hat már 4 milliót, nyolc pedig 6 millió dollárt. Ha pedig annyira beindulna, hogy 15 sacket jegyez, akkor a feláldozott 8,645 fölött további 1 millió dollárral lesz gazdagabb.

Emellett 1,5 millió jár azért, ha Super Bowlba jut a csapat, ő pedig 12 sacket szerez  és az AFC-döntő játékainak legalább 30 százalékán a pályán van. Tehát egy egyénilég és csapat szinten is tökéletes idénnyel 20 millió dollárt kereshet, vagyis 2,5 millió dollárért kockára tett 8,645 millió dollár teljesen garantált alapfizetést.

Önbizalommal nem áll rosszul.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!