Connect with us

Hír

Safetyt szerzett a Panthers, kivágta left tackle-jét a Titans

Rövid(ebb) híreink következnek.

A Panthers leigazolta a Ramstől távozó safety Jordan Fullert. Jól játszott tavaly a kevés tehetségből álló védelemben, és most újra együtt dolgozhat Ejiro Everóval, aki Los Angelesben a posztedzője és koordinátora volt. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek, de jó igazolásnak tűnik a Carolinától.

A csapatnál maradva, leigazolták a korábbi első körös bust pass rusher K’Lavon Chaissont is egy évre maximum $5 millióért. Nem sok hozzáadott értéke volt a Jaguarsnál.


A Titans kivágta a tavaly kezdő LT-nek igazolt Andre Dillardot. A korábbi első körös játékos, aki az Eaglesnél sem tudott a kezdőbe kerülni három évre $29 millióért írt alá, de szezon közben leültették a padra. Mindössze $2,9 milliót spóroltak a lépéssel. Ezzel egyébként még valószínűbb, hogy az első körben tackle fog érkezni a csapathoz.


A Broncos linebackert igazolt, méghozzá Cody Bartont, aki a Commanderstől távozik. Egy évre $3,5 millióért érkezik, ösztönzőkkel együtt maximum $4 milliót kereshet. Ő mindössze a harmadik szabadügynök, akit igazolt a Broncos, de egyébként nem rossz vétel.


A Steelersnek a Diontae Johnson-csere után elég foghíjas lett az elkapószekciója, most ezen kozmetikáztak kicsit azzal, hogy leigazolták Van Jeffersont. Legjobb esetben is WR3 minőséggel rendelkezik, de inkább negyedik számúnak lenne ideális – jelenleg viszont talán a második legjobb a keretben.


Végül gyorsan pár támadófalember-igazolás. A Buccaneers elvesztette a guard Aaron Stinnie-t, aki a Giantsbe igazolt, ellenben leigazolta a Giantstől Ben Bredesont (tehát a két csapat guardot cserélt egymással gyakorlatilag), illetve még az Eaglestől Sua Opetát is megszerezte. Ideális esetben mindannyian cserék lehetnek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!