Connect with us

Hír

TRADE: A Panthers elkapót szerzett a Steelerstől

Bejöttek a pletykák, a Steelers elcserélte az elkapó Diontae Johnsont és egy hetedik körös picket a Panthersszel a corner Donte Jacksonért és egy egy hatodik körös cetliért.

Johnson egy átlagon felüli elkapó, aki képes gyenge irányítókkal is jó teljesítményre. Még mindig csak 27 éves, pedig már öt éve a ligában van, karrierje során 411 elkapásból 4562 yardot és 27 TD-t szerzett, illetve kétszer lépte át az 1000 yardos határt. A legnagyobb probléma vele, hogy nem egy könnyű személyiség, ez volt az egyik fő ok a csere mellett. A Panthersnek viszont nagyon kellett egy minőségi célpont, így ezt bőven be lehetett vállalni.

Donte Jackson is hasonló cipőben jár, tőle is szabadulni akart a Panthers. Ő sem egy rossz játékos, de tavaly kifejezetten rossz éve volt, négy TD-t engedett INT nélkül és átlag 111,1-es passer ratinggel vették célba. Ennél azért jobb játékos, pláne egy jobb rendszerben, a Steelersnek pedig még így is előrelépést jelent.

A cserével egyébként a Pittsburgh összesen 4 millió dollárt szabadított fel (10 milliót spórolt Johnsonon és 6 millióba kerül majd Jackson), a Panthers cap space-e pedig ugyanennyivel fog csökkenni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!