Connect with us

Hír

TRADE: Sam Howell a Seahawksé!

A Commanders elcserélte tavalyi kezdő irányítóját, Sam Howellt. A cserepartner pedig a Seahawks, ahová Geno Smith cseréjének, vagy akár vetélytársának érkezik – számolt be Adam Schefter. A csere részletei:

Seahawks adja: 3/78 + 5/152
Commanders adja: Sam Howell, QB + 4/102 + 6/179

Howell egy évvel a draftolása előtt még 1/1 esélyes volt, azonban az utolsó egyetemi éve nem sikerült valami jól és végül (kisebb meglepetésre) csak az ötödik körben kelt el a drafton. Tavaly kezdett, eleinte mutatott is biztató jeleket, de azért kiderült, hogy nincs olyan sok benne, hogy franchise irányító lehessen. A Commanders 1/2-es lett és ki fogja választani a jövő irányítóját, így sok szükségük nem volt már Howellre, főleg hogy cserének leigazolták Marcus Mariotát. Ezzel a trade-del egyébként már 6 pickjük lesz a top100-ban.

Ami a Seahawkst illeti, Drew Lock távozása után megnyílt a csere QB poszt, ide érkezhet Howell. Legalábbis ez lenne a logikus, de Schefter tweetje szerinte versenyezhet Genóval. Hogy ezt most saját maga tette csak hozzá vagy ilyen információi vannak, az jó kérdés, mindenesetre furcsa lenne, ha kiütné Genót a kezdőből.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!