Connect with us

Podcast

Triple Coverage #523 – Húsvét előtti mock draft

Újabb mock drafttal jelentkezünk, ráadásul most úgy, hogy Józsit kineveztük general managernek (minden csapathoz), Patrik és Dani pedig az egyetemi játékosmegfigyelésért felelős igazgatók szerepét látták el. Így minden csapatnál kibeszéltük, hogy milyen hiányposztjaik vannak, aztán hogy kik a legjobb elérhető játékosok és ki mennyire illene az adott csapatba, aztán Józsi végül kimondta az utolsó szót, hogy ki is a választott.

SPOILER: Ide kattintva láthatjátok a mockot.

Iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de a Spotifyon és a legtöbb podcast-szolgáltatónál is eléritek az adásokat! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
garincsa
garincsa
2024-03-28 10:57

Ha ti ajánlotok játékosokat józsinak akkor nem kell csodálkozni hogy ugyanabban a sorrendben mennek ki a játékosok mint ahogy a boardotokon van😁

katonadani
Reply to  garincsa
2024-03-28 12:54

előtte-utána bőven voltak olyan pontok ahol nem az volt a helyzet, de ott azon a ponton épp tökéletes együttállás volt. És pont ott volt nálam egy polctörés a boardon. Nyilván nem meglepő, de szerintem érdekes volt, hogy azon a ponton volt az együttállás.

garincsa
garincsa
Reply to  katonadani
2024-03-28 22:47

Nem rossz indulatból mondtam ne értsd félre. Csak az addig kimenő mitomén 18 játékosból amúgyis csak annak a 18nak a neve hangzott el, úgy nem is tudott volna Józsi választani egy 19.-t😁

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x