Connect with us

Hír

Újabb négy minőségi védő talált magának csapatot

Leonard Floydot leigazolta a 49ers 2 évre 20 millió dollárért. A 31 éves Floyd tavaly 1 évre 7 millió dollárért írt alá a Billshez és összességében nem is játszott rosszul. A PFF adatai alapján 41 nyomást generált az alapszakaszban és 12 sack került a neve mellé. Olcsó és minőségi megoldás, ráadásul Arik Armstead és Chase Young távozásával nagyon kellett erősíteni a pass rusht.

Mi kell még a Lombardihoz? – 49ers FA-kitekintő

A Brownsnak sikerült megállapodni Za’Darius Smith-szel. A veterán pass rusher 2 évre 23,5 millió dollárért marad Clevelandben. Nagyszerű lépés ez a gárdától, Smith tavaly 603 snapen 61-szer generált nyomást és még hat sack is a neve mellé került.


A Cardinals három évre 30,1 millió dollárért leigazolta Justin Jonest. A Chargers és a Bears korábbi harmadik köröse egy stabil kezdő, főleg futás ellen használható, tavaly ráadásul karrierévet tartott pass rush-ban, ugyanis 36 nyomásgyakorlás mellett öt sacket is sikerült jegyeznie.


A Titans leigazolta Chidobe Awuziét három évre. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek, de jó fogás a Bengals korábbi cornere. Nem egy elit játékos, de képes nagyon magas szinten teljesíteni, ráadásul óriási hiányposztra is érkezett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!